Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Πικρός Σεπτέμβρης

Μία ταινία, από τις πιο αγαπημένες...Με πρωταγωνιστές, την Μικρή Λογοτέχνη, και πολλούς άλλους, που πιστεύουν ότι ο μήνας αυτός που έχει ξεκινήσει, κρύβει μια πικρία και απογοήτευση...Ένα σωρό ευθύνες...Φροντιστήρια, ιδιαίτερα, ενισχυτικές, και μια αδιάκοπη αναμονή. από ώρες, μέρες και πρόγραμμα, σχεδόν από όλους και όλα!!!! Και η ουσία ποιά είναι?Κσμιά...Απολύτως! Αγγλικά και Ασέπ περίπτωση επιτυχίας ασχολίαστη...Άντε να δούμε τι θα δούμε με το τέλος της χρονιάς...Τι πιστεύετε? Τα πράγματα θα αλλάξουν για όλους? και αν ναι, γίνεται προς το καλύτερο? Και αυτό που με ενοχλεί, είναι η αδιαφορία των υπευθύνων...Όλο θα δούμε...Και από βδομάδα...και θα σε ειδοποιήσουμε! Ένα συνεχές βούλιαγμα σε μια λίμνη από αν...Ως πότε? Αν είστε κολυμβητές της ίδιας λιμνούλας που λέγαμε, ελάτε να βουλιάξουμε παρεούλα! Η δουλειά με ανταμοιβή, όχι υλική. αλλά ηθική κυρίως, είναι η ευχαρίστηση...Τέλοσπάντων!Καλά να' μαστε και όλα θα γίνουν, δεν λένε?
Καλό βράδυ και καλή υπομονή! Προσπάθεια και τύχη! Αυτά και μόνο!!!!

10 σχόλια:

Tina είπε...

Πράγματι αρχίζουν ξανά οι ευθύνες αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι άσχημος ο Σεπτέμβριος, αρκεί να τον δούμε με άλλο μάτι τον καημένο! Όσες κι αν είναι οι υποχρεώσεις, όσα κι αν είναι τα προβλήματα και τα άγχη μας δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω. Όλο και κάποια όμορφα πράγματα συμβαίνουν αυτόν το μελαγχολικό μήνα ακόμη κι αν είναι πολύ μικρά. Εξάλλου σημασία έχει η οπτική γωνία που βλέπουμε τα πράγματα. Μια θετική σκέψη κι αμέσως η διάθεση αλλάζει. Υπομονή μέχρι το καλοκαιράκι... Ως τότε εύχομαι να περάσεις τον πιο χαρούμενο Σεπτέμβριο της ζωής σου!
Φιλάκια πολλά!!!

Ανώνυμος είπε...

όλοι λίγο πολύ είμαστε στην ίδια κατάσταση...πολλές οι ευθύνες και τα πρέπει αλλά θα τα καταφέρουμε που θα πάει...Αρκεί να έχουμε υπομονή και πίστη καλή μου φιλενάδα σωστά?
πολλά φιλάκια και κουράγιο.

Μικρή Λογοτέχνης είπε...

Σ΄ ευχαριστώ πολύ Τίνα μου!να σαι καλά!Συμφωνώ ότι δεν γίνεται όλα τα πράγματα στηη ζωή μας να΄ ναι εύκολα και ρόδινα!Οι δυσκολίες ίσα-ίσα μπορεί να μας κάνουν πιο δυνατούς!
Καλό βράδυ!Και σου εύχομαι ένα τέλειο μήνα!!!

Μικρή Λογοτέχνης είπε...

Άλεξ μου!!!΄Σ΄ ευχαριστώ πολύ!Θα ρθεις καμιά φορά?Άντε πες, τον Αλεξ να ανέβει!!!!Ελπίζω να πάνε όλα καλά και κάθε μας προσπάθεια να έχει θετικό αποτέλεσμα!!!Φιλιά!

eldem είπε...

Πρώτο σχόλιο...Χμ...περιμενα λίγο και βρήκα την κατάλληλη στιγμή!Γιατί μικρούλα μου, να σε παίρνει από κάτω? και τα δύσκολα φτιάχτηκαν για τους ανθρώπους!!!
Κοίτα να ζεις τη κάθε στιγμή!!!
πολλά φιλιά!!!

Marinos aka EmVy είπε...

...δηλαδή, πότε σταμάτησαν οι ευθύνες; εγώ δεν το κατάλαβα πάντως κι ούτε νοιώθω ότι τώρα αρχίζει κάτι καινούριο ουσιαστικά. δεν είμαστε στο σχολειό πια! πιο πολύ ψυχολογικό είναι. Ούτως ή άλλως, αφού εσύ έτσι νοιώθεις, ελπίζω να μπορέσω να συμβάλλω κι εγώ στην έυκολη μετάβασή σου από το καλοκαίρι στον χειμώνα ώστε να μην πάψεις ούτε λεπτό να μας χαρίζεις ωραία χαμόγελα!

Μικρή Λογοτέχνης είπε...

Πλυντήριο έχεις δίκιο!!!Θα ακούσω τις συμβουλές σου!Θα βάλω τη μαύρη θλίψη, όχι όμως με τα χαρούμενα χρωματιστά για να μη βάψουν, αλλά θα την απομακρύνω όσο μπορώ!Που θα πάει? Θα περάσει!!!
Φιλάκια!!!!

Μικρή Λογοτέχνης είπε...

Δεν σταματούν να πάρει ευχή!; )
Όντως δεν είμαστε στο σχολείο αλλά με τόσο διάβασμα που θέλει για ότι είναι να κάνεις και ν΄ αρχίσεις, νοιώθω σαν να είμαι!Όμορφα τα λες, ναι με καλή παρέα σαν και σένα τα χαμόγελα δεν θα πάψουν!!!
Φιλάκια!!!

Albus Genius είπε...

Τώρα κάτι σαν τη Βουγιουκλάκη και το κάντε υπομονή μου ακούγεται,(ας είναι καλά οι παλιές ταινίες μέχρι Βουγιουκλάκη βλέπω τζάμπα) μέχρι που να ρθεί η καλή νεράιδα να τακτοποιήσει τα πράγματα. ΄Οσο για τη θετική σκέψη δεν πρόκειται από μόνη της να διορθώσει απρόσωπους μηχανισμούς. Το κύριο είναι η απώλεια νοήματος η έλλειψη κάθε ηθικού ορίζοντα από όποια πλευρά και αν βλέπεις την ηθική. Γιατί τί να τις κάνουμε τις οργανώσεις κόμματα και τα λοιπά όταν η ζωή μας θάχει κάποια αξιοπρέπεια σε δύο τέρμινα σε τρία τέρμινα και βλέπουμε.΄Οταν σε κάθε στιγμή αμφισβητούν κάθε αξία που έχουμε.Εχω αγανακτήσει λίγο,φαίνεται ε?

Ανώνυμος είπε...

Απώλεια νοήματος!Κρατάω αυτές τις λέξεις σου...Ίσως γιατί με χαρακτηρίζουν!Καλώς ήρθες απ΄ το μπλοκ μου!Καληνύχτα!!!